Konservative går fra 2 til 3 i kommunalbestyrelsen

Den konservative gruppe i Guldborgsund Kommunalbestyrelse bliver nu et medlem rigere, efter at Camillo Krog har valgt at melde sig ind i Det Konservative Folkeparti. Camillo er medlem af socialudvalget, hvor Konservative ikke er repræsenteret i forvejen.

I anledning af sit skifte udtaler Camillo:

“Jeg har i aftes meldt mig ud af Guldborgsundlisten. Det har været en stor fornøjelse at være en del af det politiske arbejde, både i listens bagland og byrådsgruppen. Det er vigtigt for mig at understrege, at der mig bekendt IKKE hersker hverken uvenskaber eller intern splid.

Jeg kan bare ikke længere se mig selv i en tværpolitisk liste og ønsker at gøre mine politiske holdninger til højre for midten, mere tydelige. Derfor har jeg også valgt at melde mig ind i det konservative folkeparti.

Jeg er glad for at de konservative i Guldborgsund har optaget mig i deres byrådsgruppe og glæder mig til samarbejdet med Emma Marie Holm og Johannes Olav Kruse Kristensen. Sammen vil vi arbejde for de borgerlige værdier som ret og pligt, frihed, velfærd og vækst.”

I den Konservative vælgerforening er vi også glade for forstærkningen af den konservative gruppe, og vi hilser Camillo velkommen i vores parti, og glæder os til samarbejdet i fremtiden.