Politisk program

Guldborgsund - mulighedernes kommune

Det Konservative Folkeparti ønsker, at Guldborgsund Kommune skal være mulighedernes kommune.

Guldborgsund skal være kommunen, hvor det er muligt at drive virksomhed på en bæredygtig og effektiv måde, og hvor alle, der går med drømmen om at blive iværksætter, kan få den til at gå i opfyldelse. Guldborgsund Kommune skal give alle unge mennesker muligheden for at få en god og brugbar uddannelse i det lokale område. Vores kommune har de ideelle betingelser for at være en dansk turistperle, og den mulighed skal vi bruge til at få skabt et positivt omdømme, der kan tiltrække flere turister og nye borgere.

Vi skal satse på vores børn, give dem en god start på livet med lærdom og nærvær i vuggestuer og børnehaver. I skolerne skal vi sikre, at vores børn får den bedst mulige fremtid på baggrund af en skoledag, hvor faglighed forenes med respekt for fritidsinteresser og foreningslivet. Et aktivt kultur- og idrætsliv for borgere i alle aldre giver muligheden for at skabe bånd til andre borgere og bygge bro mellem vores forskelligheder.

Den ældre del af Guldborgsund Kommunes borgere skal gives muligheden for at leve det liv, som de ønsker. Grundlaget herfor er god omsorg og nærvær. En anden gruppe, som vi skal værne om, er handicappede borgere, der skal tilbydes de mulige løsninger, som er bedst for dem og så tæt på hjemmet som muligt. Unge handicappede skal have mulighed for at vælge den skole og uddannelse, de ønsker.

Det Konservative Folkeparti ser det kommende valg som det vigtigste valg for vores fælles fremtid i Guldborgsund. Vi skal flytte Guldborgsund Kommune ind i fremtiden. Vi skal omstille vores erhvervsliv til fremtiden og skabe nye jobs. Vi skal fastholde og tiltrække yngre borgere gennem udviklende karrieremuligheder og spændende fritidstilbud i øjenhøjde. På den måde kan vi skabe en bæredygtig økonomisk udvikling for vores fællesskab, hvor de stærkeste støtter de svageste.

Hvis du er enig i denne holdning, bør du stemme på Det Konservative Folkeparti ved kommunalvalget, den 21. november 2017.

Det vil være stemmen, der flytter Guldborgsund ind i fremtiden.

Sammenfatning

Konservative mærkesager
  • Som konservative vil vi være stemmen, der flytter grænserne for erhvervslivet og skaber jobs i Guldborgsund Kommune.
  • Som konservative vil vi være stemmen, der flytter områdets uddannelser op ad kvalitetens rangstige og sikrer bedre jobmuligheder.
  • Som konservative vil vi være stemmen, der flytter kommunens gode image ud over kommunens grænser for at tiltrække nye borgere og turister.
  • Som konservative vil vi være stemmen, der flytter vores børn ind i den nye tidsalder og ruster dem til livet i en digitaliseret og globaliseret verden.
  • Som konservative vil vi være stemmen, der flytter kultur- og fritidslivet ind i borgernes hverdag gennem synlighed og aktivitet.
  • Som konservative vil vi være stemmen, der flytter den kommunale service i en positiv retning, så der skabes tryghed og nærvær for ældre og samfundets svageste.
  • Som konservative vil vi være stemmen, der flytter Guldborgsund Kommune op forrest i den grønne omstilling.
  • Som konservative vil vi være stemmen, der sikrer, at den offentlige gæld ikke flyttes til den fremtidige generation.

Vores lokale mærkesager